Een huis is meer dan steen, staal en glas. Een huis is ook gevoel. Een ‘klik’ tussen gebouw en bewoner. Wij, Ankersmit makelaars en taxateurs, zijn ons daar bewust van en koppelen onze vakkennis aan uw wooneisen en wensen.

Heeft u een huis gezien dat uw interesse heeft? Allereerst geven wij u een objectief advies: hoe staat het met de technische en bouwkundige staat van de woning, wat is de prijs-kwaliteit verhouding, hoe is het met de buurt gesteld en zijn er wellicht toekomstige ontwikkelingen waarmee rekening moet worden gehouden? U krijgt een goed beeld van de woning, waarna u de tijd heeft voor wat echt belangrijk is: wil ik in dit huis wonen? Zegt u ‘ja’ dan gaan wij aan de slag en proberen we het huis tegen de meest gunstige prijs voor u aan te kopen. Een spannende tijd waarin u kunt vertrouwen op ons.

Als u op zoek bent naar een huis, kunt een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor maken. We bespreken het aankooptraject en vertellen wat u kunt verwachten op de woningmarkt. Ook kunt bij ons een zoekopdracht plaatsen. Wij zoeken naar geschikte woningen al dan niet met behulp van ons netwerk en houden u dagelijks op de hoogte van het nieuwe aanbod. Aan het plaatsen van een zoekopdracht zijn géén kosten verbonden. U bent ons pas courtage verschuldigd op het moment dat wij daadwerkelijk een aankoop voor u realiseren. Met andere woorden: no cure, no pay!